SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Nyhed
  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

REC WATCHES MINIMALIST REC-L2

REC Watches har et helt unikt koncept. De finder gamle ikoniske biler, som ikke længere bruges, og genbruger alle de komponenter de kan. Dermed får du et nyt og moderne ur af helt unik værdi med sin helt egen historie. Mange af deres ure er lavet af komponenter fra biler som Porsche og Mustang. REC Watches producerer et imiteret antal af hver serie og da produktionen er lavet ud fra særligt udvalgte biler, er hvert eneste REC Watch helt unikt. Dette er hermed det ideelle ur for ham, som elsker biler med fart samt sætter pris på det individuelle og det unikke ved hvert ur.

Modellen Minimalist L2 er et klassisk herreur i et minimalistisk design. Urskiven er udført med en grå urskive, og glasset på uret er brudsikkert mineralglas. Den brune urrem er lavet i ægte læder, og uret er vandtæt til 5ATM.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
REC Watches
REC Watches blev grundlagt i 2014 af to unge danske iværksættere. Siden er det kun gået fremad for REC watches, og de har allerede lanceret flere kollektioner.

Konceptet bag REC Watches er at gendanne, genbruge og genvinde. Således består et hvert ur af bjærgede, genanvendte dele fra ikonsike køretøjer. Alle ure er unikke og har en historie, fordi de netop består af genanvendte materialer.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv.

Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer REC-L2
EAN 5712686000223
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand REC Watches
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Grå
Remmens farve Brun
Rem Læder
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 40 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas

REC WATCHES MINIMALIST REC-L2

På lager

52% rabat

Vejl. Pris: 2.095 kr

Specialpris 995 kr