BLACK FRIDAY - OP TIL 70% - KUN I DAG!

Nordahl Sølv creoler PANZER52 20mm

På lager

395 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Nordahl Sølv creoler PANZER52 20mm

Nordahl Jewellery kollektionen er kendetegnet ved at være flot, enkel og tidsløs. Smykkerne du ser i kollektionen kan derfor anvendes ved enhver lejlighed. Alle Nordahls smykker er fremstillet af sølv. Smykkerne fås i farverne sølv, oxideret sølv, forgyldt sølv - og nogle også i rosa forgyldt sølv.

De seje creoler er både feminine og rå og kan derfor være med til at understrege din personlige stil. Panzerkæde som creoler er moderne og stadig klassisk. Fordelene ved at vælge et rhodineret smykke er, at smykket beholder sin glans i længere tid, uden at det skal pudses.

Fordele ved et rhodineret smykke:

  • Holder i længere tid, uden at skulle pudses 
  • Har ofte et mere råt look
  • Får nogenlunde samme farve som et smykke i hvidguld

Creolen er 3 mm bred og har en diameter på 25 mm. 

Se alle smykker fra Nordahl her.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Nordahl Jewellery
Nordahl Jewellery er et dansk brand, der har en finger på pulsen og forstår det enkle og skandinaviske udtryk. Sortimentet består af både armbånd, øreringe, ringe og halskæder. Hos Nordahl Jewellery er fokus på det funktionelle og enkle design, hvor du kan udtrykke din personlighed gennem smykkerne.
925 Sterling Sølv Smykke
Smykket er af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer 325 684
Brands Nordahl Jewellery
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale 925 Sterling sølv
Farve Sølv

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på