Blanca Ringstørrelses målestrip

(2)

På lager (+10 stk.)

Dag til dag levering

99 dages returret

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Blanca

Ringstørrelses målestrip

Med denne simple, men smarte målestrips kan du hurtigt og nemt finde din ringstørrelse, så du er sikker på, hvilken størrelse, du skal bruge på hvilken finger. Stripsen fastlåser ikke som almindelige strips, så den kan genbruges igen og igen. Stripsen er testet hos Ditur og passede i 15 ud af 15 tilfælde, så du kan være sikker på at få rette størrelse.

Sådan sikrer du, at du måler den rette størrelse:

  1. Placer stripsen på fingeren, du ønsker at måle
  2. Spænd stripsen ind, og så vil den vise hvilken størrelse, du har behov for

For at se din størrelse helt nøjagtigt kan du bruge to metoder:

  • Metode 1: Stram stripsen ind, så den lige nøjagtig kan vrides af fingeren. Tag tallet pilen peger på, og så har du din størrelse.
  • Metode 2: Stram stripsen så til den sidder helt tæt på fingeren og ikke kan trækkes af igen. Tag tallet pilen peger på og læg 2 til, så har du din størrelse.

Bliv endnu klogere på ringstørrelse og guide heraf her: Størrelsesguide Ringe

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.

Specifikationer

Specifikationer

Generelt

SKU KXD0443
EAN 57400027987144
Type tilbehør Størrelsesmåler til ringe
Brand Blanca
Garanti
  • Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler. 2 år

Design

Materiale Plast

Levering & Returnering

Levering & Returnering

Levering

Hos Ditur.dk får du dag-til-dag levering på hverdage med GLS, hvis du bestiller inden klokken 21.  

Vi bestræber os altid på at levere din ordre hurtigt og effektivt, hvorfor vi nøje har udvalgt de bedste, hurtigste og sikreste leveringsformer og distributører på markedet, til at levere din ordre. 

Vi tilbyder følgende leveringsformer: 
GLS Pakkeshop (39 kr.)

GLS Privat (49 kr.)

GLS Arbejdsadresse (49 kr.)

Burd (39 kr.)

DHL (varierende)

Afhentning i butik (0 kr.)

 

Retur

99 dages fuld returret!

Hos Ditur.dk sælger vi kun produkter, som vi har nøje udvalgt og testet kvaliteten af. Derfor får du 99 dages fuld returret ved køb af vores produkter. Gælder både online og i vores fysiske butik.

Vi stoler på vores produkters kvalitet og priser. Vi giver dig derfor god tid til at overveje, om du vil beholde dit nye køb, så du føler dig helt sikker.

Det betyder, at du i 99 dage fra købsdato kan returnere dine varer, og få det fulde beløb retur, så længe produktet bliver sendt retur i den original stand, som den blev leveret i. 

Hos Ditur er det vigtigt for os altid at yde en god kundeservice, så hvis du får brug for hjælp, vil vores erfarne kundeserviceteam sidde klar til at hjælpe dig. Er du ikke tilfreds med en vare kan du nemt og simpelt returnere din vare ved blot at udfylde og printe en returneringsformular, som du kan finde her.

Produktanmeldelser (2)

Produktanmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Ringstørrelses målestrip
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

Læs vilkår

Andre kunders anmeldelser

Perfekt
Billigt 'værktøj'' til at finde ud af hvad min ringstørrelse var, og det virkede fint!
-
Meget funktionel
Jeg var i tvivl om min ringsstørrelse, så jeg købte denne med til mit ur og fandt så ud af min ringsstørrelse, så jeg kunne bestille den ring jeg havde kigget på. Ringen passede og måleren var nem at bruge og dejlig at have til en anden god gang
-