SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

RIOS1931 President Alligator Matt Mahogni Leather 22 mm

Med denne læderrem fra Rios1931 får du en flot cognac-farvet rem udført i ægte alligatorskind. Denne rem måler 22 mm. i bredden og 19,6 cm i længden.  

22mm

 

Ovenfor ser du, hvordan du bestemmer, hvor mange milimeter din rem skal være. I dette tilfælde er det en 22 mm. / 2,2 cm. rem 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
RIOS1931
Tilbage i 1931 stiftede den tyske urmager Oswald Riemer familievirksomheden, der måske er en af de eneste i verdenen, der stadig den dag i dag udfører en traditionel schweizisk full-bugg-teknik i deres produktion af urremme. Det betyder at alle led i produktionen er under de højeste standarder og alle opgaver bliver bygget og samlet in-house. RIOS1931 fokuserer udelukkende på håndværksprodukter og går meget op i, at deres produkter er af så bæredygtige materialer som muligt.

I dag drives virksomheden af 3. generation af Riemer-familien, hvis hovedkontor/produktion er lokaliseret i Augsburg i Tyskland. Materialerne til hvert enkelt af de håndlavede produkter er nøje udvalgt, så den højeste kvalitet af læder, der er tilgængelig på markedet, bliver kun anvendt. Derfor er prisniveauet også i den højere ende, men med særdeles god grund. Du læse mere om deres fascinerede produktionsmetoder og høje standarder ved at foretage en hurtig søgning på virksomhedsnavnet på nettet.
Alligatorlæder
En højkvalitetslæderrem fra en ægte alligator. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 2760522/16M
Brand RIOS1931
Remmens farve Brun
Rem Alligatorlæder
Bredde på rem 22 mm.
Rem længde 20 CM
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

RIOS1931 President Alligator Matt Mahogni Leather 22 mm

På lager kun 1 stk. tilbage!

1.845 kr