SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Rosafarvet armring med marmor

Armbåndet er lavet med en rosaguld legering. Smykket har flotte marmor lignende sten, som giver et ekstra flot pift til looket. Størrelsen er one size til et almindeligt kvindehåndled og kan justeres lidt.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
Specifikationer
Varenummer Rosafarvet armring med marmor
Køn Damesmykker
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Armbånd
Materiale Rustfrit Stål
Farve Guld

Rosafarvet armring med marmor

På lager

199 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på