LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Rosefield The Boxy XS QWSS-Q020

Smukt ur fra Rosefield med et sortimentet som er bredt og, der bør være et ur til enhver smag. Med et Rosefield ur får du et femnint og unikt ur af høj kvalitet, men uden du behøver tømme pengepungen!

Rosefield QWSS-Q020 fra serien "The Boxy" er er ur med et firkantet og klassisk look. Uret er udført i stål og er helt simpelt og elegant.

2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Rosefield
Rosefield Watches laver luksuriøse, men prisvenlige armbåndsure med et klassisk, elegant og feminint design. Rosefield laver dameure, hvor det klassiske møder det moderne og som de skriver: "Where Amsterdam meets New York. Where function meets fashion", kombinerer de det hollandske minimalistiske design med New Yorks modeæstetik.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Vægt
Produktet vejer 50 gram uden emballage
Specifikationer
Generelt
Varenummer QWSS-Q020 - ro11
EAN 8720039333390
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand Rosefield
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/stål
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Størrelse
Urets diameter 22 mm.
Tykkelse 6 mm.
Længde 24 mm
Vægt 50 gram
Rembredde 14 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas

Rosefield The Boxy XS QWSS-Q020

På lager

795 kr