SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Rosefield The Small Edit White Black Rose gold

Dette ur er designet med fokus på klassiske rene linjer. Uret har sort flettet læderrem, der spiller godt sammen med den rosaguld urkasse. Urskiven måler 26 mm. I diameter, hvilket er et relativt lille dameur.            

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Rosefield
Rosefield Watches laver luksuriøse, men prisvenlige armbåndsure med et klassisk, elegant og feminint design. Rosefield laver dameure, hvor det klassiske møder det moderne og som de skriver: "Where Amsterdam meets New York. Where function meets fashion", kombinerer de det hollandske minimalistiske design med New Yorks modeæstetik.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 26WBR-261 - RO35
EAN 8719632571919
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand Rosefield
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Sort
Rem Læder
Størrelse
Urets diameter 26 mm.
Tykkelse 7 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas

Rosefield The Small Edit White Black Rose gold

Udgået - kommer ikke igen

795 kr
Modelserie