SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Rotary Dame Aquaspeed ALB90073-A-41  

Med dette flotte dameur fra Rotary, får du et ur i høj kvalitet og flot design. Uret er i rosaguldtonet stål med en flot hvid urskive, som er usmykket med små sten. Urværket er mekanisk automatisk og bruger derfor en automatisk mekanisk mekanisme til at holde urværket i gang. Det mekaniske værk drives af kinetisk energi, der opstår når uret er i bevægelse, eksempelvis på din arm. Glasset på dette ur er ridsefrit safirglas, som er det stærkeste og mest modstandsdygtige type glas, man kan få. 

Når du ifører dig et ur fra Rotary, kan du være sikker på, at både kvalitet og design er i højsæde. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Rotary
Rotary Watches Limited er et prisvindende brand med klassiske og stilfulde ure til både mænd og kvinder. Virksomheden blev grundlagt i 1895 af Moise Dreyfuss i den schweiziske by La Chaux de Fonds.

Grundlæggeren, Moise Dreyfuss, var dedikeret til at skabe smukke ure med et tidsløst design. Alt i alt repræsenterer Rotary urene således høj kvalitet til rimelige penge.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
50 gram
Produktet vejer 50 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer ALB90073-A-41
EAN 5037678032281
Køn Dameure
Brand Rotary
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Rosaguld
Rem Lænke
Materiale 316L Kirurgisk stål
Gram 50 gram
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Urets diameter 36 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Rotary Dame Aquaspeed

På lager kun 1 stk. tilbage!

20% rabat

Vejl. Pris: 3.995 kr

Specialpris 3.195 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på