Rotary Gents White Bracelet Serrated Bezel Henley GB05380/05

På lager

2.395 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Rotary Gents White Bracelet Serrated Bezel Henley GB05380/05

Rotary GB05380/05 uret er et klassisk sølv ur med urkasse og lænke i 316L stål. Uret er enormt slidstærkt og er påført en unik blå urskive med et minimalistisk touch i urkassen.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Rotary
Rotary Watches Limited er et prisvindende brand med klassiske og stilfulde ure til både mænd og kvinder. Virksomheden blev grundlagt i 1895 af Moise Dreyfuss i den schweiziske by La Chaux de Fonds.

Grundlæggeren, Moise Dreyfuss, var dedikeret til at skabe smukke ure med et tidsløst design. Alt i alt repræsenterer Rotary urene således høj kvalitet til rimelige penge.
Mekanisk automatisk urværk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Specifikationer
Varenummer Rotary Gents White Bracelet Serrated Bezel Henley GB05380/05
EAN 5037678056263
Mærke Rotary
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Stål
Urskivens Farve Blå
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Datovisning Datovisning
Lænke Materiale 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 13 mm.
Urets Diameter 42 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os