Ruimas RL573G-BKBN-1N3

På lager

399 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ruimas RL573G-BKBN-1N3

Dette ur er perfekt til manden, der kan lide et maskulint design. Uret har en tidsløs brun læderrem, der blender naturligt sammen med den sorte urkasse. Som en fed detaljer finder du flotte guldmarkeringer inde i den sorte urskive. 

Ruimas
Ruimas ure er unikke, ekstravagante og tør skille sig ud fra mængden. Deres design er nytænkende indenfor urbranchen, og de udfordrer det traditionelle design.

Tør du skille dig ud fra mængden, så er Ruimas er perfekt match. Vigtigst af alt, så er prisen lav og kvaliteten høj.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Ruimas RL573G-BKBN-1N3-RU19
EAN 6951944051549
Mærke Ruimas
Urværk Kvarts urværk
Rem Læderrem
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Garanti 2 års garanti
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Diameter 44 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os