BLACK WEEK ☆ MINDST 25% RABAT ☆ KLIK HER!

Ruimas RL6765G-BK-1

På lager

25% rabat

Vejl. Pris: 1.349 kr

Specialpris 999 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Ruimas RL6765G-BK-1

Med dette ur fra Ruimas får du et moderne herreur med en flot sort læderrem og en urkasse udført i rustfrit stål, ligesom du kan se det flotte urværk. Uret er udført i et helt sort look og er udstyret med et mekanisk automatisk urværk fra Japan.

 

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Ruimas
Ruimas ure er unikke, ekstravagante og tør skille sig ud fra mængden. Deres design er nytænkende indenfor urbranchen, og de udfordrer det traditionelle design.

Tør du skille dig ud fra mængden, så er Ruimas er perfekt match. Vigtigst af alt, så er prisen lav og kvaliteten høj.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
60 gram
Produktet vejer 60 gram uden emballage
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer RL6765G-BK-1 - Ru31
EAN 6951944050061
Brands Ruimas
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Læderrem
Bredde på rem 18 mm
Gram 60 gram
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 40 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på