OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Ruimas RN554GRE-BK-1N0

På lager kun 2 stk. tilbage!

40% rabat

Vejl. Pris: 499 kr

Specialpris 299 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Ruimas RN554GRE-BK-1N0

Hvis du er på udkig efter et iøjenfaldende herreur, er dette ur måske noget for dig. Uret har en klassisk sort læderrem, men her stopper det klassiske look også. Med dette ur får du nemlig en helt unik urskive og en markant urkasse i rosaguld. Hvis du tør skille dig ud fra mængden, er dette ur helt sikkert noget for dig. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Ruimas
Ruimas ure er unikke, ekstravagante og tør skille sig ud fra mængden. Deres design er nytænkende indenfor urbranchen, og de udfordrer det traditionelle design.

Tør du skille dig ud fra mængden, så er Ruimas er perfekt match. Vigtigst af alt, så er prisen lav og kvaliteten høj.
Gummirem
En lækker rem i gummi/silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer Ruimas RN554GRE-BK-1N0 - RU14
EAN 6951944050849
Køn Herreure
Brand Ruimas
Urværk Kvarts
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Rosaguld
Remmens farve Sort
Rem Gummirem
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 42 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på