LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Premier SKP396P1

Seiko SKP396P1 er med sin sorte læderrem og unikke design et rigtig lækkert herreur. Seiko uret har datovisning og en flot lys skive. Uret er derudover vandtæt til 30 meter.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Vægt
Produktet vejer 40 gram uden emballage
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Specifikationer
Generelt
Varenummer SKP396P1
EAN 4954628205636
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Seiko
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Hvid/stål
Bezel farve Guld
Remmens farve Sort
Rem Læder
Materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 41 mm.
Tykkelse 6 mm.
Vægt 40 gram
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Datovisning Ja

Seiko Premier SKP396P1

Udgået - kommer ikke igen

63% rabat

Vejl. Pris: 3.295 kr

Specialpris 1.195 kr