LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko SKA785P1

Seiko SKA785P1 er med sin stål lænke i sølv og unikke design et rigtig lækkert herreur. Seiko uret er med analog visning. Uret er derudover vandtæt til 100 meter, og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur. Uret er et Seiko Kinetic, hvilket betyder at det får energi fra dine bevægelser. Energien lagres i et genopladeligt batteri som driver et quartz urværk. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Vægt
Produktet vejer 149 gram uden emballage
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Specifikationer
Generelt
Varenummer SKA785P1
EAN 4954628225511
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Seiko
Movement
Urværk Kvarts
Kaliber Seiko 5M82
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Bezel farve Sort
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 43 mm.
Tykkelse 12 mm.
Vægt 149 gram
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Datovisning Ja
Specialfunktioner Kinetic

Seiko Kinetic SKA785P1

På lager kun 2 stk. tilbage!

17% rabat

Vejl. Pris: 2.295 kr

Specialpris 1.895 kr

Modelserie