Seiko Kinetic SKA785P1

På lager

15% rabat

Vejl. Pris: 2.295 kr

Specialpris 1.945 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko SKA785P1

Seiko SKA785P1 er med sin stål lænke i sølv og unikke design et rigtig lækkert herreur. Seiko uret er med analog visning. Uret er derudover vandtæt til 100 meter, og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur.

Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Kinetic urværk
Uret er udstyret med et kinetic urværk, hvilket er en hybrid af et kvarts og automatisk urværk. Det betyder, at urværket kører på batteri, mens urværket lader op gennem kinetisk energi. Kinetic-teknologien sikrer, at du ikke skal bekymre dig om batteri og batteriskifte.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
130 gram
Produktet vejer 130 gram uden emballage
Specifikationer
Varenummer SKA785P1 - Sei4
EAN 4954628225511
Mærke Seiko
Urværk Kinetic urværk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Garanti 2 års garanti
Gram 130 gram
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Materiale 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Diameter 43 mm.

Vores kunder elsker os