LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Solar SNE487P1

Uret her er et Seiko Solar. Seiko Solar er et quartz ur der får sin energi fra alt slags lys - ikke kun sollys. Det lagre lysenergien i et selvopladeligt batteri, der ikke skal udskiftes. Idet batteriskift ikke er nødvendigt er uret ikke blot vedligeholdelsesfrit, men også yderst bæredygtigt og dermed et vigtigt skridt mod et grønnere miljø. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Vægt
Produktet vejer 70 gram uden emballage
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Specifikationer
Generelt
Varenummer SNE487P1
EAN 4954628227966
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Seiko
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Bezel farve Sort
Remmens farve Brun
Rem Læder
Materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 43 mm.
Tykkelse 11 mm.
Vægt 70 gram
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Datovisning Ja
Specialfunktioner Solar

Seiko Solar SNE487P1

Udgået - kommer ikke igen

17% rabat

Vejl. Pris: 1.695 kr

Specialpris 1.395 kr