SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Prospex Solar Diver SNE498P1

Seiko SNE498P1 er med sin gummi rem et rigtig lækkert herreur. Seiko uret er med analog visning, sort urskive og en krans medf detaljer i guld. Uret er derudover vandtæt til 200 meter, og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur. Automatisk Seiko urværk kaliber V157.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
90 gram
Produktet vejer 90 gram uden emballage
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Specifikationer
Varenummer Seiko SNE498P1 - Sei6
EAN 4954628225184
Køn Herreure
Brand Seiko
Urets diameter 47 mm.
Tykkelse 12 mm.
Urskivens farve Sort
Urkassens farve Sort
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Urværk Kvarts
Remmens farve Sort
Rem Silikonerem
Krone Skruekrone
Datovisning Ja
Gram 90 gram

Seiko Prospex Solar Diver SNE498P1

Udgået - kommer ikke igen

21% rabat

Vejl. Pris: 3.295 kr

Specialpris 2.595 kr

Modelserie