Seiko Prospex Solar Padi SNJ027P1

På lager

15% rabat

Vejl. Pris: 3.995 kr

Specialpris 3.395 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Prospex Solar Padi SNJ027P1

Seiko SNJ027P1 er med sin gummi rem et rigtig lækkert herreur. Seiko uret er med analog visning, sort urskive og en krans i blå og rød. Uret er derudover vandtæt til 200 meter, og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur.

Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder dykning med iltflaske.
Gummirem
Uret har monteret en lækker rem i gummi. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
110 gram
Produktet vejer 110 gram uden emballage
Specifikationer
Varenummer Seiko SNJ027P1 - Sei7
EAN 4954628230096
Mærke Seiko
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Gummirem
Garanti 2 års garanti
Gram 110 gram
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 15 mm.
Diameter 48 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os