SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Prospex Solar Diver SSC759J1

Seiko Prospex Solar Diver SSC759J1 er med sin gummirem og et udesign, der er udviklet sammen med PADI, der er verdens største dykker organisation. Urskiven er blå, med selvlysende indeksmarkeringer og selvlysende visere. Seiko uret er med kronograf visning, er vandtæt ned til 200 meter, og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur. Uret har safirglas og et højkvalitets Solar urværk. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Vægt
Produktet vejer 120 gram uden emballage
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
Specifikationer
Generelt
Varenummer Seiko Solar SSC759J1 - Sei8
EAN 4954628233714
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Seiko
Movement
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Bezel farve Blå
Remmens farve Sort
Rem Silikone
Størrelse
Urets diameter 45 mm.
Tykkelse 14 mm.
Vægt 120 gram
Funktioner
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Låstype Spænde
Krone Skruekrone
Stopur ja
Datovisning Ja

Seiko Prospex Solar Diver SSC759J1

Udgået - kommer ikke igen

20% rabat

Vejl. Pris: 4.995 kr

Specialpris 3.995 kr