SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Prospex Padi Automatic Divers SPB087J1

Seiko Prospex Padi Automatic Divers SPB087J1 er med sin gummi rem et rigtig lækkert herreur. Seiko uret er med analog visning, sort urskive og en krans i blå og rød. Uret er derudover vandtæt til 200 meter, og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur. Uret er med det velkendte Seiko solar kaliber H851, hvilket betyder, at uret er drevet med solenergi. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Vægt
Produktet vejer 120 gram uden emballage
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
Specifikationer
Generelt
Varenummer SPB087J1 - Sei8
EAN 4954628227874
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Seiko
Movement
Urværk Automatisk
Kaliber Seiko 6R15
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Bezel farve Blå, Rød
Remmens farve Sort
Rem Silikone
Størrelse
Urets diameter 44 mm.
Tykkelse 14 mm.
Vægt 120 gram
Funktioner
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Låstype Spænde
Krone Skruekrone
Datovisning Ja

Seiko Prospex Padi Automatic Divers SPB087J1

På lager kun 3 stk. tilbage!

20% rabat

Vejl. Pris: 8.750 kr

Specialpris 6.995 kr

Modelserie