Seiko Prospex Sumo Automatic Diver SPB101J1

På lager

10% rabat

Vejl. Pris: 7.795 kr

Specialpris 6.995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Prospex Sumo Automatic Diver SPB101J1

Seiko Prospex Sumo Automatic Diver SPB101J1 er med sin stål lænke et rigtig lækkert herreur. Seiko uret er med analog visning og en grå urskive. Uret er derudover vandtæt til 200 meter, og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur. 

Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Mekanisk automatisk urværk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder dykning med iltflaske.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
190 gram
Produktet vejer 190 gram uden emballage
Specifikationer
Varenummer SPB101J1 - Sei8
EAN 4954628230201
Mærke Seiko
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Garanti 2 års garanti
Gram 190 gram
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Materiale 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 14 mm.
Diameter 45 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os