LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Prospex Save The Ocean Automatic SRPC91K1

Seiko SRPC91K1 er med sin gummi rem et rigtig lækkert herreur. Seiko uret er med analog visning og en urskive med unikke blå detaljer. Uret er derudover vandtæt til 200 meter, og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur. Uret er med automatisk kaliber 4R36 fra Seiko

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Vægt
Produktet vejer 120 gram uden emballage
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Specifikationer
Generelt
Varenummer SRPC91K1
EAN 4954628224897
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Seiko
Movement
Urværk Automatisk
Kaliber Seiko 4R36
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Bezel farve Blå
Remmens farve Sort
Rem Silikone
Størrelse
Urets diameter 45 mm.
Tykkelse 14 mm.
Vægt 120 gram
Funktioner
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Låsetype Spænde
Krone Skruekrone
Datovisning Ja

Seiko Prospex Save The Ocean Automatic SRPC91K1

På lager

3.495 kr