Seiko Prospex Divers Automatic Hodinek SRPD23K1

På lager

20% rabat

Vejl. Pris: 3.995 kr

Specialpris 3.195 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Prospex Divers Automatic Hodinek SRPD23K1

Seiko Prospex Divers Automatic Hodinek SRPD23K1 er med sin stål lænke et rigtig lækkert herreur. Seiko uret er med analog visning, sort urskive og en krans i blå og grå. Uret er derudover vandtæt til 200 meter, og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur. Automatisk kaliber 4R35 fra Seiko.

Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Mekanisk automatisk urværk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder dykning med iltflaske.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
200 gram
Produktet vejer 200 gram uden emballage
Specifikationer
Varenummer Seiko SRPD23K1 - Sei7
EAN 4954628230539
Mærke Seiko
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Garanti 2 års garanti
Gram 200 gram
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Materiale 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 14 mm.
Diameter 44 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os