Seiko Presage Zen Garden Rosegold SRPD42J1

På lager

21% rabat

Vejl. Pris: 4.995 kr

Specialpris 3.945 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Presage Zen Garden Rosegold SRPD42J1

Seiko Presage Zen Garden Rosegold SRPD42J1 er med sin brunge læderrem og unikke design et rigtig lækkert herreur. Seiko uret har datovisning og en flot lys skive. Uret er derudover vandtæt til 30 meter.

Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Mekanisk automatisk urværk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
80 gram
Produktet vejer 80 gram uden emballage
Specifikationer
Varenummer SRPD42J1 - Sei8
EAN 4954628230850
Mærke Seiko
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Garanti 2 års garanti
Gram 80 gram
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 13 mm.
Diameter 42 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os