LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko 5 Sports Automatic SRPD51K1

 Seiko 5 Sports Automatic SRPD51K1 kommer med en maskulin stållænke samt urskive og krans i en dyb blå farve. Uret har en klassisk størrelse på 42,5mm. Af andre specifikationer kan det nævnes, at uret har day/date display, gennemsigtig bagkasse med kig til urværket, "LumiBrite" markeringer og 10 ATM. Derudover kommer uret med et automatisk mekanisk urværk i kaliber 4R36, som har en gangreserve på 41 timer, hvilket gør det til et gennemført ur. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Vægt
Produktet vejer 166 gram uden emballage
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Gangreserve
Uret har en gangreserve på 41 timer
Specifikationer
Generelt
Varenummer SRPD51K1
EAN 4954628232106
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Seiko
Movement
Urværk Automatisk
Kaliber Seiko 4R36
Gangreserve 41 timer
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Bezel farve Blå
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 43 mm.
Tykkelse 13 mm.
Længde 46 mm
Vægt 166 gram
Rembredde 22 mm.
Remlængde 17 cm
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Låsetype Foldelås
Datovisning Ja
Gennemsigtig bagkasse Ja

Seiko 5 Sports Automatic SRPD51K1

På lager

7% rabat

Vejl. Pris: 1.995 kr

Specialpris 1.845 kr