Seiko 5 Sports Automatic SRPD55K1

2.185 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko 5 Sports Automatic SRPD55K1

 Seiko 5 Sports Automatic SRPD55K1 kommer med en maskulin stållænke samt urskive og krans i sort. Uret har en klassisk størrelse på 42,5mm. Af andre specifikationer kan det nævnes, at uret har day/date display, gennemsigtig bagkasse med kig til urværket, "LumiBrite" markeringer og 10 ATM, hvilket betyder at uret er vandtrykstestet ned til 100 meter. Derudover kommer uret med et automatisk mekanisk urværk i kaliber 4R36, som har en gangreserve på 41 timer, hvilket gør det til et gennemført ur. Alt i alt et rigtig lækkert herreur med mange brugbare funktioner!

Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer SRPD55K1
EAN 4954628232076
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Seiko Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag. Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Urværk
Urværk Automatisk Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Kaliber Seiko 4R36
Gangreserve 41 timer Uret har en gangreserve på 41 timer
Design
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Sort
Farve på urkrans Sort
Farve på rem Stål
Rem Lænke En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
Urkasse materiale 316L kirurgisk stål Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Størrelse
Diameter 43 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 13 mm
Længde 46 mm
Rembredde 22 mm
Remlængde 17 cm
Vægt (uden emballage) 166 g
Egenskaber
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 m Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle. Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Glas Hardlex Crystal Mineralglas Hardlex er en form for glas der laves ved at blande silica og boron trioxid som de primære ingredienser, også kaldet Borsilikatglas. Glasset er bedst kendt som "pyrex" i den vestlige verden, men udover at kunne modstå temperaturchok og ekstreme temperaturer generelt, har det også en let vægt, høj elektrisk isoleringsevne (hvilket er meget vigtigt for præcisionen i et urværk), er kemisk resistent og det er ridsefast.
Type lås Foldelås
Gennemsigtig bagkasse Ja
Funktioner Datovisning
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Oven ud tilfreds
Jeg har alle dage været fan af Seiko, dette ur er ingen undtagelse overhovedet
Lars - 2. maj 2022
Super ur
Lækkert kvalitets ur
Dan - 13. dec. 2021
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på 5 Sports Automatic SRPD53K1

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.