SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko 5 Sports Automatic SRPD59K1

Dette fede Seiko 5 Sports Automatic kommer med en maskulin stållnke. Derudover har uret en virkelig flot orange urskive med sort urkrans, som gør uret meget unikt. Af specifikationer kan det nævnes, at uret har day/date display, gennemsigtig bagkasse med kig til urværket, "LumiBrite" markeringer, 24 juveler i urværket i stedet for skruer og 10 ATM. Dertil kommer uret med et automatisk mekanisk urværk i kaliber 4R36, som har en gangreserve på 41 timer, hvilket gør det til et gennemført ur. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Vægt
Produktet vejer 170 gram uden emballage
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Gangreserve
Uret har en gangreserve på 41 timer
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Specifikationer
Generelt
Varenummer SRPD59K1 - Sei3
EAN 4954628232144
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Seiko
Movement
Urværk Automatisk
Kaliber Seiko 4R36
Gangreserve 41 timer
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Orange
Bezel farve Sort
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Urkasse materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 43 mm.
Tykkelse 12 mm.
Vægt 170 gram
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Låstype Foldelås
Datovisning Ja
Gennemsigtig bagkasse Ja

Seiko 5 Sports Automatic SRPD59K1

På lager

15% rabat

Vejl. Pris: 1.995 kr

Specialpris 1.695 kr