SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Limited

Dette ur er en limited edition, hvilket betyder, at modellen kun produceres i et begrænset antal, der ofte er nummereret. Du skal derfor ikke vente for længe, hvis du vil være sikker på, at nå at anskaffe dig et eksemplar af lige netop denne model, da den udgår af kollektionen, så snart der er udsolgt.

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Premier Novak Djokovic Automatic Skeleton Limited Edition SSA375j1

Seiko Premier Novak Djokovic Automatic Skeleton Limited Edition SSA375j1 er med sin blå læderrem og unikke design et rigtig lækkert herreur. Seiko uret er med er i hard coated stål og har en flot detaljeret urskive. Uret er derudover vandtæt til 100 meter, og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur.

Skeleting urskive
Et skeleton-ur viser kunsten af mekanisk urmageri ved at give et indblik i de indre indviklede funktioner, som urværket på uret er bygget af herunder broer, gear og hjul. En flot og unik feature, som urentusiaster der holder af mekanikker og kvalitetshåndværk kan få stor glæde af.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Vægt
Produktet vejer 90 gram uden emballage
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer Seiko ssa375j1 - Sei8
EAN 4954628225153
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Seiko
Movement
Urværk Automatisk
Design
Limiteret antal 2000 stk. produceret
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Blå
Bezel farve Sort
Remmens farve Blå
Rem Læder
Skeleton urskive Ja
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 43 mm.
Tykkelse 10 mm.
Vægt 90 gram
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas

Seiko Premier Novak Djokovic Automatic Skeleton Limited Edition SSA375j1

Udgået - kommer ikke igen

25% rabat

Vejl. Pris: 5.750 kr

Specialpris 4.295 kr