Seiko Premier Novak Djokovic Automatic Skeleton Limited Edition SSA375j1

På lager

13% rabat

Vejl. Pris: 5.750 kr

Specialpris 4.995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Premier Novak Djokovic Automatic Skeleton Limited Edition SSA375j1

Seiko Premier Novak Djokovic Automatic Skeleton Limited Edition SSA375j1 er med sin blå læderrem og unikke design et rigtig lækkert herreur. Seiko uret er med er i hard coated stål og har en flot detaljeret urskive. Uret er derudover vandtæt til 100 meter, og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur.

Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Mekanisk automatisk urværk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
90 gram
Produktet vejer 90 gram uden emballage
Specifikationer
Varenummer Seiko ssa375j1 - Sei8
EAN 4954628225153
Mærke Seiko
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Blå
Remmens farve Blå
Rem Læderrem
Garanti 2 års garanti
Gram 90 gram
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 10 mm.
Diameter 43 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os