Seiko Prospex Save The Ocean Speciel Edition SSC701P1

På lager

14% rabat

Vejl. Pris: 3.495 kr

Specialpris 2.995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Prospex Save The Ocean Speciel Edition SSC701P1

Seiko SSC701P1 er med sin blå gummirem et rigtig lækkert herreur. Seiko uret har analog visning og en unik blå urskive. Uret er derudover vandtæt til 200 meter, og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur. Uret er med kaliber V175 fra Seiko, som er et solar movement. 

Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder dykning med iltflaske.
Gummirem
Uret har monteret en lækker rem i gummi. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
120 gram
Produktet vejer 120 gram uden emballage
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Varenummer Seiko SSC701P1 - Sei6
EAN 4954628227935
Mærke Seiko
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Blå
Remmens farve Blå
Rem Gummirem
Garanti 2 års garanti
Gram 120 gram
Stopur Stopur
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 14 mm.
Diameter 44 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os