LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Prospex Save The Ocean Speciel Edition SSC701P1

Seiko SSC701P1 er med sin blå gummirem et rigtig lækkert herreur. Seiko uret har analog visning og en unik blå urskive. Uret er derudover vandtæt til 200 meter, og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur. Uret er med kaliber V175 fra Seiko, som er et solar movement. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Vægt
Produktet vejer 120 gram uden emballage
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Generelt
Varenummer SSC701P1
EAN 4954628227935
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Seiko
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Blå
Bezel farve Blå, Sort
Remmens farve Blå
Rem Silikone
Størrelse
Urets diameter 44 mm.
Tykkelse 14 mm.
Vægt 120 gram
Funktioner
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Låsetype Spænde
Krone Skruekrone
Stopur ja

Seiko Prospex Save The Ocean Speciel Edition SSC701P1

Udgået - kommer ikke igen

14% rabat

Vejl. Pris: 3.495 kr

Specialpris 2.995 kr

Modelserie