OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Seiko Prospex Solar SSC739P1

På lager

14% rabat

Vejl. Pris: 3.495 kr

Specialpris 2.995 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Specifikationer
Varenummer Seiko SSC739P1 - Sei6
EAN 4954628229700
Brand Seiko
Urværk Kvarts
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Grøn
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 14 mm.
Urets diameter 44 mm.

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på