Modelserie

Seiko Prospex Solar SSC739P1

3.495 kr

På lager kun 1 stk. tilbage!

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Prospex Solar SSC739P1 

Seiko Prospex Solar SSC739P1 er et stilet herreur med brun læderrem og grøn skive. Uret er vandtæt til 200 meter og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur. 

Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer SSC739P1
EAN 4954628229700
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Seiko Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag. Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Urværk
Urværk Kvarts Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Energi Solar Solar er kvartsure som får deres energi fra lys som ligger og lagre et genopladeligt batteri, hvilket også betyder man aldrig behøver at få det udskiftet. Urproducenterne installerer små solpaneler på forsiden af deres produkter, som er lavet af to lag silicium, som er et materiale der er særlig god til at udnytte solen og lysets energi. Når batteriet et fyldt op fungerer det som ethvert andet kvartsur.
Kaliber Seiko V176
Design
Farve på urkasse Sort
Farve på urskive Grøn
Farve på urkrans Sort
Farve på rem Brun
Rem Læder En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Urkasse materiale Rustfrit stål Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Størrelse
Diameter 44 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 14 mm
Vægt (uden emballage) 93 g
Egenskaber
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 m Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Glas Hardlex Crystal Mineralglas Hardlex er en form for glas der laves ved at blande silica og boron trioxid som de primære ingredienser, også kaldet Borsilikatglas. Glasset er bedst kendt som "pyrex" i den vestlige verden, men udover at kunne modstå temperaturchok og ekstreme temperaturer generelt, har det også en let vægt, høj elektrisk isoleringsevne (hvilket er meget vigtigt for præcisionen i et urværk), er kemisk resistent og det er ridsefast.
Type lås Spænde
Funktioner Kronografer Kronografer er de runde cirkler inde i urskiven og har forskellige funktioner som sekunder, minutter, ugedage mv. Skruekrone En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.