OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Seiko Stopwatch S23563J

På lager

1.295 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Stopwatch S23563J

Seiko S23563J er et professionelt stopur, der egner sig perfekt til brug ved turneringer, studie eller sport på højt plan. 

  • Måler op til 60 minutter på 1/100 sekund
  • Split/lap tidsmåling
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer S23563J
EAN 900969839764
Brand Seiko
Type Prof. Stopure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Plast
Farve Grå

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på