Seiko Titanium Sapphire SGG735

På lager

15% rabat

Vejl. Pris: 2.595 kr

Specialpris 2.195 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
70 gram
Produktet vejer 70 gram uden emballage
Specifikationer
Varenummer SGG735 - Sei4
EAN 4954628050977
Mærke Seiko
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Gram 70 gram
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 8 mm.
Diameter 36 mm.

Vores kunder elsker os