OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Seiko Vægur QXA634A

På lager

495 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Vægur QXA634A

Seiko Vægur QXA634A er et klassisk vægur med et enkelt og elegant design. Væguret er meget simpelt med en hvid urskive og sorte detaljer. Uret måler 29,5 CM i diameter og er 4,5 CM dybt. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Seiko Vægure
Seiko har oprindelse i Japan og producerede deres første vægur i 1892. Seikos mål har siden været at bringe høj funktionalitet til og udsmykke hjem og arbejdspladser verden over. Fra deres første mekaniske pendulvægur i Meiji-perioden (1868-1912) til deres moderne GPS-styrede vægure, de producerer i dag, har de altid lyttet til deres kunders behov og tendenser og brugt dem som springbræt til ny innovation.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Seiko Vægur QXA634A
EAN 4517228827303
Brand Seiko Vægure
Type Vægure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Plast
Farve Hvid

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på