SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Vægur QXA714A

Seiko Vægur QXA714A er et klassisk vægur med et enkelt og elegant design. Seiko Vægur QXA714A er med sort urskive og hvide indikatorer. Seiko vægure har glidende sekundvisere, hvilket er unikt for et vægur. Uret måler 30,2 CM i diameter og er 4,5 CM dybt. Derudover kommer uret med et ekstra sæt visere. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer QXA714A - Sei1
EAN 4517228833014
Type ur Vægur
Brand Seiko
Design
Bezel farve Stål
Urets materiale Aluminium
Urets farve Sort
Størrelse
Diameter 30 cm. i diameter

Seiko Vægur QXA714A

Udgået - kommer ikke igen

595 kr