Seiko Vægur QXA723A

På lager

695 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Vægur QXA723A

Seiko Clocks producerer vægure med anerkendt Seiko kvalitet og moderne nordisk design. Seiko er et ikonisk urmærke, der stammer fra Japan. Seiko vægure har glidende sekundvisere, hvilket er unikt for et vægur. Generelt er Seiko langt foran konkurrenterne på dette marked og til denne attraktive pris. 

Seiko Vægur QXA723A er et unikt vægur med look som et ægte dykkerur. Seiko Vægur QXA723A er med sort urskive og hvide indikatorer. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Seiko Vægure
Seiko har oprindelse i Japan og producerede deres første vægur i 1892. Seikos mål har siden været at bringe høj funktionalitet til og udsmykke hjem og arbejdspladser verden over. Fra deres første mekaniske pendulvægur i Meiji-perioden (1868-1912) til deres moderne GPS-styrede vægure, de producerer i dag, har de altid lyttet til deres kunders behov og tendenser og brugt dem som springbræt til ny innovation.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer SeikoQXA723A - Sei1
EAN 4517228833304
Brands Seiko Vægure
Type Ur Vægure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Plast
Farve Sort
Størrelse Diameter: 35 CM

Vores kunder elsker os