Seiko Vægur QXA728K

På lager

398 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Vægur QXA728K

 Seiko Clocks producerer vægure med anerkendt Seiko kvalitet og moderne nordisk design. Seiko er et ikonisk urmærke, der stammer fra Japan. Seiko vægure har glidende sekundvisere, hvilket er unikt for et vægur. Generelt er Seiko langt foran konkurrenterne på dette marked og til denne attraktive pris. 

Seiko Vægur QXA728K er et klassisk vægur med et enkelt og elegant design. Væguret er meget simpelt med en hvid urskive og sorte tal.

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Seiko Vægure
Seiko har oprindelse i Japan og producerede deres første vægur i 1892. Seikos mål har siden været at bringe høj funktionalitet til og udsmykke hjem og arbejdspladser verden over. Fra deres første mekaniske pendulvægur i Meiji-perioden (1868-1912) til deres moderne GPS-styrede vægure, de producerer i dag, har de altid lyttet til deres kunders behov og tendenser og brugt dem som springbræt til ny innovation.
Specifikationer
Varenummer QXA728K
EAN 4517228834035
Brands Seiko Vægure
Type Ur Vægure
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Plast
Farve Hvid
Størrelse Diameter: 33 CM

Vores kunder elsker os