Seiko Vægur QXA731Y

På lager

495 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Vægur QXA731Y

Seiko Vægur QXA731Y er et klassisk vægur med et enkelt og elegant design. Seiko Vægur QXA731Y er med brun plast kasse og en flot blå urskive. Uret måler 31,2 CM i diameter og er 4,5 CM dybt.

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet.

Seiko Vægure
Seiko har oprindelse i Japan og producerede deres første vægur i 1892. Seikos mål har siden været at bringe høj funktionalitet til og udsmykke hjem og arbejdspladser verden over. Fra deres første mekaniske pendulvægur i Meiji-perioden (1868-1912) til deres moderne GPS-styrede vægure, de producerer i dag, har de altid lyttet til deres kunders behov og tendenser og brugt dem som springbræt til ny innovation.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Størrelse Diameter: 31 CM
Varenummer SeikoQXA731Y - Sei1
EAN 4517228834226
Mærke Seiko Vægure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Urtype Vægur
KPI De bedste fordele
Materiale Plast
Farve Blå

Vores kunder elsker os