SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Vægur QXA733A

Seiko Vægur QXA733A er et klassisk vægur med et enkelt og elegant design. Seiko Vægur QXA731Y er med stål kant og en urskive i en unik grålig farve. Seiko vægure har glidende sekundvisere, hvilket er unikt for et vægur. Uret måler 30 CM i diameter og er 4,2 CM dybt. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Seiko Vægure
Seiko har oprindelse i Japan og producerede deres første vægur i 1892. Seikos mål har siden været at bringe høj funktionalitet til og udsmykke hjem og arbejdspladser verden over. Fra deres første mekaniske pendulvægur i Meiji-perioden (1868-1912) til deres moderne GPS-styrede vægure, de producerer i dag, har de altid lyttet til deres kunders behov og tendenser og brugt dem som springbræt til ny innovation.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Seiko Vægur QXA733A
EAN 8431242956503
Brand Seiko Vægure
Type Produkt Vægur
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Plastik
Farve Grøn
Størrelse 30 cm. i diameter

Seiko Vægur QXA733A

Udgår - kommer ikke igen

545 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på