LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Vægur QXA755M

Seiko Vægur QXA755M er et klassisk vægur med et enkelt og elegant design. Væguret er meget simpelt med en grøn kant, hvid urskive og sorte tal. Seiko vægure har glidende sekundvisere, hvilket er unikt for et vægur. Uret måler 28,6 CM i diameter og er 4,6 CM dybt. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Seiko
Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.
Specifikationer
Generelt
Varenummer QXA755M
EAN 4517228835407
Type ur Vægur
Brand Seiko
Design
Bezel farve Grøn
Urets materiale Plastik
Urets farve Hvid
Størrelse
Diameter 15 cm. i diameter

Seiko Vægur QXA755M

Udgået - kommer ikke igen

495 kr