OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Seiko Vægur QXR210K

På lager

695 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Seiko Vægur QXR210K

 Seiko Clocks producerer vægure med anerkendt Seiko kvalitet og moderne nordisk design. Seiko er et ikonisk urmærke, der stammer fra Japan. Generelt er Seiko langt foran konkurrenterne på dette marked og til denne attraktive pris. 

Seiko Vægur QXR210K er et klassisk vægur med et enkelt og elegant design. Væguret er meget simpelt med en hvid urskive og sorte tal. Derudover er uret med quartzværk, som er radiostyret.

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Seiko Vægure
Seiko har oprindelse i Japan og producerede deres første vægur i 1892. Seikos mål har siden været at bringe høj funktionalitet til og udsmykke hjem og arbejdspladser verden over. Fra deres første mekaniske pendulvægur i Meiji-perioden (1868-1912) til deres moderne GPS-styrede vægure, de producerer i dag, har de altid lyttet til deres kunders behov og tendenser og brugt dem som springbræt til ny innovation.
Specifikationer
Varenummer QXR210K
EAN 4517228829420
Brand Seiko Vægure
Type Vægure
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Plast
Farve Hvid

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på