BLACK WEEKEND - OP TIL 70% - SHOP HER!

Sekonda 1661 Gavesæt

På lager

Pris: 594 kr

Nu kun: 495 kr

Armbånd Med Unikke Sten   +0 kr
Sekonda 1661   +0 kr

* Påkrævede felter

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Sekonda 1661 Gavesæt

Med dette gavesæt får du både et eksklusivt ur og armbånd i flot design til en skarp pris. Sekonda uret er udført med en flot brun læderrem og urskive i stål. En flot sammensætning, som er perfekt til enhver mands smag. Uret går perfekt i spænd med det flotte og enkle perlearmbånd.Armbåndet er onesize og passer til håndled mellem 15-20 cm.

Dette gavesæt består af: 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Armbånd Omkreds på 21 cm
Armbåndet er 21 cm i omkredsen og passer typisk på et almindeligt til større herrehåndled. Armbåndet kan også bæres af en kvinde.
Specifikationer
Varenummer Sekonda1661 + AA??????
Urværk Kvarts
Type Gavesæt
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 40 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 21 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på