OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sekonda 1775

Med dette ur fra Sekonda får du et moderne og klassisk herreur med en flot mørkebrun læderrem. Urskive er i en mørk blå farve, hvor urkasse er i sorttonet stål. Dette ur er perfekt til jakkesættet eller skjorten til en fin anledning, men også til hverdagsbrug. Glasset på dette ur er brudsikkert mineralglas, som er hårdere end almindeligt glas på grund af behandlingen. Det har derfor sværere ved at splintre, hvis der skulle opstå en skade. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Sekonda
Sekonda er et af verdens største urmærker, og dette er med god grund! Sekonda har de seneste 30 år været et af de mest solgte mærker i hele verden. De er det eneste af to brands, der har solgt mere end 1 million ure på blot ét år.

Hemmeligheden bag deres succes ligger i deres kombination af flotte designs og høje kvalitet til konkurrencedygtige priser. Den gode pris skyldes deres stordriftfordele, der gør, at du som forbruger kan spare mange penge på et ur af højeste kvalitet.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Specifikationer
Varenummer 1775
EAN 5051322017752
Køn Herreure
Brand Sekonda
Urværk Kvarts
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Blå
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Datovisning Datovisning
Glas Mineralglas
Urets diameter 39 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Sekonda 1775

På lager

495 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på