Sekonda 2786

På lager

395 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

SEKONDA 2786

Sekonda 2786 er et klassisk dameur. Uret har en mat rosaguld urskive, hvori der øverst er tilført en glitrende sten omkranset af en rosaguld urkasse, hvilket giver et klassisk og elegant udtryk. Remmen er i læder udført i en flot mørkebrun farve. Uret har et kvarts urværk.

 

Sekonda
Sekonda er et af verdens største urmærker, og dette er med god grund! Sekonda har de seneste 30 år været et af de mest solgte mærker i hele verden. De er det eneste af to brands, der har solgt mere end 1 million ure på blot ét år.

Hemmeligheden bag deres succes ligger i deres kombination af flotte designs og høje kvalitet til konkurrencedygtige priser. Den gode pris skyldes deres stordriftfordele, der gør, at du som forbruger kan spare mange penge på et ur af højeste kvalitet.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Specifikationer
Varenummer Sekonda 2786 - SE100
EAN 5051322027867
Mærke Sekonda
Urværk Kvarts urværk
Rem Læderrem
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Rosaguld
Remmens farve Brun
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 10 mm.
Diameter 25 mm.

Vores kunder elsker os