SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

SEKONDA 2786

Sekonda 2786 er et klassisk dameur. Uret har en mat rosaguld urskive, hvori der øverst er tilført en glitrende sten omkranset af en rosaguld urkasse, hvilket giver et klassisk og elegant udtryk. Remmen er i læder udført i en flot mørkebrun farve. Uret har et kvarts urværk.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Sekonda
Sekonda er et af verdens største urmærker, og dette er med god grund! Sekonda har de seneste 30 år været et af de mest solgte mærker i hele verden. De er det eneste af to brands, der har solgt mere end 1 million ure på blot ét år.

Hemmeligheden bag deres succes ligger i deres kombination af flotte designs og høje kvalitet til konkurrencedygtige priser. Den gode pris skyldes deres stordriftfordele, der gør, at du som forbruger kan spare mange penge på et ur af højeste kvalitet.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for lang holdbarhed og kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer Sekonda 2786 - SE100
EAN 5051322027867
Køn Dameure
Brand Sekonda
Urværk Kvarts
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Rosaguld
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 25 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Sekonda 2786

På lager

395 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på