SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sekonda 40029

Med dette ur fra Sekonda får du et moderne dameur med meshrem udført i hårdført og langtidsholdbart rustfrit stål. Urskiven er i stål med fine sten rundt i urskiven og urkassen er rosaguld, som giver et smukt sammenspil sammen med den grå urskive. Glasset på dette ur er brudsikkert mineralglas, som er hårdere end almindeligt glas på grund af behandlingen. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Sekonda
Sekonda er et af verdens største urmærker, og dette er med god grund! Sekonda har de seneste 30 år været et af de mest solgte mærker i hele verden. De er det eneste af to brands, der har solgt mere end 1 million ure på blot ét år.

Hemmeligheden bag deres succes ligger i deres kombination af flotte designs og høje kvalitet til konkurrencedygtige priser. Den gode pris skyldes deres stordriftfordele, der gør, at du som forbruger kan spare mange penge på et ur af højeste kvalitet.
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. De fleste meshlænker er nemme at tilpasse, så de passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv.

Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Specifikationer
Varenummer 40029
EAN 5051322400295
Køn Dameure
Brand Sekonda
Urets diameter 36 mm.
Tykkelse 8 mm.
Urskivens farve Grå
Urkassens farve Rosaguld
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Urværk Kvarts
Remmens farve Rosaguld
Rem Meshlænke

Sekonda 40029

På lager

19% rabat

Vejl. Pris: 495 kr

Specialpris 399 kr

Modelserie