Sekonda Chronograph Mesh 1195

På lager

37% rabat

Vejl. Pris: 795 kr

Specialpris 499 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sekonda Chronograph Mesh 1195

Sekonda Chronograph Mesh 1195 har en moderne urskive i en mørk nuance med stål indikatorer. Urremmen er en meshrem udført i rustfrit stål. Et moderne og elegant dress ur fra Sekonda. Uret har et kvarts urværk med datovisning samt 3 kronografer, der fungerer som stopur. 

 

Sekonda
Sekonda er et af verdens største urmærker, og dette er med god grund! Sekonda har de seneste 30 år været et af de mest solgte mærker i hele verden. De er det eneste af to brands, der har solgt mere end 1 million ure på blot ét år.

Hemmeligheden bag deres succes ligger i deres kombination af flotte designs og høje kvalitet til konkurrencedygtige priser. Den gode pris skyldes deres stordriftfordele, der gør, at du som forbruger kan spare mange penge på et ur af højeste kvalitet.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Meshlænke
Uret har en meshrem i høj kvalitet. Meshremmen er nem at tilpasse, så den passer lige netop dit håndled. Meshremmen føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Specifikationer
Varenummer 1195 - SE34
EAN 5051322011958
Mærke Sekonda
Urværk Kvarts urværk
Rem Meshlænke
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Stål

Vores kunder elsker os