OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sekonda Ladies 2816

Sekonda Ladies 2816 er et moderne dameur i et lyserrødt design med sten, der pynter selve urskiven. Et feminint og elegant dameur. Uret har et kvarts urværk.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Sekonda
Sekonda er et af verdens største urmærker, og dette er med god grund! Sekonda har de seneste 30 år været et af de mest solgte mærker i hele verden. De er det eneste af to brands, der har solgt mere end 1 million ure på blot ét år.

Hemmeligheden bag deres succes ligger i deres kombination af flotte designs og høje kvalitet til konkurrencedygtige priser. Den gode pris skyldes deres stordriftfordele, der gør, at du som forbruger kan spare mange penge på et ur af højeste kvalitet.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer Sekonda2816 - SE84
EAN 5051322028161
Køn Dameure
Brand Sekonda
Urværk Kvarts
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Lyserød
Remmens farve Lyserød
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 34 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Sekonda Ladies 2816

På lager kun 1 stk. tilbage!

299 kr
Modelserie
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på