TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

 • Produktbeskrivelse
 • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Sekonda Nylon 1492

Sekonda er et af verdens største urmærker og dette er med god grund! Det traditionsrige brand har oprindelse i London. Sekonda har de seneste 30 år været et af de mest solgte mærker i hele verden. De er det eneste af to brands, der har solgt mere end 1 million ure på blot ét år. Sekonda lykkedes med deres flotte design og høje kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris. Den gode pris skyldes deres stordriftfordele, der gør, at du som forbruger kan spare mange penge på et ur af den højeste kvalitet.

Hos Ditur.dk er vi den eneste autoriseret forhandler af Sekonda i Danmark. Det betyder, at du er sikker på 2 års international garanti og samtidig får du de bedste priser på dit nye Sekonda ur.

Sekonda Nylon 1492 har en nato rem i 2 farver. Remmen er sort på den ene side og grå på den anden. Den kan nemt vendes rundt, så uret kan have 2 udtryk. Se billede 2. Urksiven er sort og urkassen er udført i sort. Et unikt og funktionelt ur i et tidsløst design. Uret har et kvarts urævrk og er vandtæt til 50 meter.

Du kan se alle ure fra Sekonda her. 

Specifikationer:

 • Modelnummer: 1492
 • Diameter: 40 millimeter 
 • Tykkelse: 10 millimeter
 • Urværk: Kvarts
 • Analog visning
 • Lænke/Rem: Nato-rem
 • Vandbeskyttende: Vandafvisende 5 ATM
 • Glas: Mineral
 • Urværk & hus i rustfri stål
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Sekonda
Sekonda er et af verdens største urmærker, og dette er med god grund! Sekonda har de seneste 30 år været et af de mest solgte mærker i hele verden. De er det eneste af to brands, der har solgt mere end 1 million ure på blot ét år.

Hemmeligheden bag deres succes ligger i deres kombination af flotte designs og høje kvalitet til konkurrencedygtige priser. Den gode pris skyldes deres stordriftsfordele, der gør, at du som forbruger kan spare mange penge på et ur af højeste kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Natorem
En kvalitetsrem i stof - også kaldet en natorem. Det er en behagelig og slidstærk rem, der føles rar om håndleddet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 1492
EAN 5051322014928
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Sekonda
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Nato

Sekonda Nylon 1492

På lager kun 2 stk. tilbage!

399 kr