Sekonda Perfekt Gavesæt Dame 2361G

På lager

61% rabat

Vejl. Pris: 1.295 kr

Specialpris 499 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sekonda Perfekt Gavesæt Dame 2361G

Det traditionsrige brand Sekonda blev stiftet i 1966 og startede som et britisk brand med en samling af mekaniske ure, der oprindeligt var produceret i Rusland. I dag er Sekonda et af verdens største urmærker og dette er med god grund! Sekonda har de seneste 30 år været et af de mest solgte mærker i hele verden. De er det eneste af to brands, der har solgt mere end 1 million ure på blot ét år.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Urværk Kvarts
Type Ur Gavesæt
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Bredde på rem 12 mm
Lænkens materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Tykkelse 8 mm.
Urets diameter 27 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os