99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Sekonda Sølv Mekanisk lommeur 1111

På lager

595 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Sekonda Sølv Mekanisk lommeur 1111

Det stilede og klassiske lommeur fra Sekonda har en flot detaljeret hvid skive med skeletterede sølv detaljer. Uret er i stål og kommer med en sølvfarvet lænke. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Sekonda
Sekonda er et af verdens største urmærker, og dette er med god grund! Sekonda har de seneste 30 år været et af de mest solgte mærker i hele verden. De er det eneste af to brands, der har solgt mere end 1 million ure på blot ét år.

Hemmeligheden bag deres succes ligger i deres kombination af flotte designs og høje kvalitet til konkurrencedygtige priser. Den gode pris skyldes deres stordriftfordele, der gør, at du som forbruger kan spare mange penge på et ur af højeste kvalitet.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
Specifikationer
Varenummer Sekonda Sølv Mekanisk lommeur 1111
EAN 5051322011118
Brands Sekonda
Urværk Mekanisk automatisk
Type Lommeure
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Stål
Garanti 2 års garanti
KPI De bedste fordele
Materiale Rustfrit Stål
Farve Sølv

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på