BLACK WEEK ☆ MINDST 25% RABAT ☆ KLIK HER!

Sekonda Watch & Cuff Julegavesæt

På lager

Pris: 598 kr

Nu kun: 295 kr

Sekonda Ladies 2327   +0 kr
Cuff armbånd knot rosafarvet   +0 kr

* Påkrævede felter

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Sekonda Watch & Cuff Julegavesæt

Det perfekte julegavesæt til damer, hvor man virkelig får meget værdi for penge. Uret kommer fra det populære britiske brand Sekonda, der er kendt for deres flotte design og skarpe priser dertil får man et flot rosaguld cuff armbånd med, der passer til uret. Uret måler 34 mm. i diameter, hvilket er en normal kvindestørrelse. Du kan læse mere om begge produkter fra gavesættet herunder, men vi gør opmærksom på, at der kun er et begrænset antal til salg til denne specielle tilbudspris.    

Ur: SEKONDA LADIES 2327

Cuff: CUFF ARMBÅND KNOT ROSAFARVET

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
Specifikationer
Varenummer 2327 + A100
Brands Ditur Produkter
Urværk Kvarts
Type Gavesæt
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Hvid
Rem Læderrem
Lænkens materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Urets diameter 34 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Rustfrit Stål
Farve Rosaguld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på