SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Skagen Aaren SKW6545

Skagen Aaren SKW6545 er et klassisk og smagfuldt herreur i en minimalistisk stil med et komplet look i grøn. Remmen er lavet af silikone, og måler 41 mm i diameter og er 9 mm tykt. Glasset på dette ur er brudsikkert mineralglas, som er hårdere end almindeligt glas på grund af behandlingen. Det har derfor sværere ved at splintre, hvis der skulle opstå en skade.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Skagen Denmark
Skagen Denmark ure er indbegrebet af dansk design og kvalitet. Med deres moderne, tidsløse og legende design samt høje kvalitetssikring får du et ur til enhver lejlighed.

Ud fra devisen ”Less is more” har Skagen gennem 30 år formået at skabe minimalistiske og tidsløse ure til en overkommelig pris. Netop kombinationen af klassisk design, god kvalitet og en fair pris er en af hemmelighederne bag Skagens store succes.
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer Skagen Aaren SKW6545
EAN 4013496530193
Køn Herreure
Brand Skagen Denmark
Urværk Kvarts
Urkassens farve Grøn
Urskivens farve Grøn
Remmens farve Grøn
Rem Silikonerem
Bredde på rem 20 mm.
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 9 mm.
Urets diameter 41 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Skagen Aaren SKW6545

Udgået - kommer ikke igen

11% rabat

Vejl. Pris: 895 kr

Specialpris 795 kr